Για την εταιρια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών Forex σε Ασία και Ευρώπη -Teletrade

Η TeleTrade παρέχει πρόσβαση στις συναλλαγές χρηματοπιστωτικών μέσων. Με πάνω από 200 γραφεία σε 30 χώρες και περισσότερους από 3000 εργαζόμενους, ο Όμιλος TeleTrade έχει παγκόσμια εμβέλεια και τοπική τεχνογνωσία.

Περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η TeleTrade είναι ταγμένη στην προσφορά μιας εξαιρετικής σειράς προϊόντων και υπηρεσιών σε επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Η συνεχής καινοτομία και αφοσίωσή μας στις ανάγκες του κάθε πελάτη έχουν αναγνωριστεί από τους πιο επιφανείς διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Περισσότερα

OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Παρέχουμε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες υψίστων προτύπων, που περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων εργαλείων συναλλαγών και επενδυτικών προϊόντων, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, ειδική ανάλυση της αγοράς και τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας.

Περισσότερα

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ενότητα αυτή, μπορείτε να βρείτε πληροφόρηση σχετικά με τα χρηματοπιστωτικά μέσα, καθώς και για τις επενδυτικές και παρεπόμενες υπηρεσίες που έχουμε αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για να προσφέρουμε.

Περισσότερα

ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Η TeleTrade-DJ International Consulting Ltd είναι εγγεγραμμένη ως Κυπριακή Επιχείρηση Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (CIF), με αριθμό μητρώου HE272810 και έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC), με αριθμό αδείας 158/11.

Περισσότερα

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας κάθε φορά που μας επισκέπτεστε. Γνωρίζοντας τι σκέφτεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εμπειρία συναλλαγών σας. Θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.

Περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Η ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών είναι πρωταρχικό μέλημα για την TeleTrade. Προσπαθούμε διαρκώς να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών μας, με την κατάθεση των χρημάτων τους σε ξεχωριστούς λογαριασμούς σε κορυφαίες διεθνείς τράπεζες και με την παροχή ενός συστήματος διαχείρισης κινδύνου προστασίας αρνητικού υπολοίπου.

Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ