Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Εταιρικό Προφίλ

 • Η TeleTrade (TeleTrade-DJ International Consulting Ltd)

  είναι μια εταιρεία επενδύσεων που αποτελεί μέρος του ομίλου TeleTrade και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μέσων διαπραγμάτευσης στις χρηματοπιστωτικές αγορές για ιδιώτες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά σύμφωνα με την Οδηγία για τις Αγορές Χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID). Η TeleTrade διαθέτει άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC) με αριθμό άδειας 158/11. Ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσωπειών που λειτουργεί σε 11 χώρες της ΕΕ.

  Ο όμιλος TeleTrade ιδρύθηκε το 1994 και είναι διεθνής ιδιωτικός χρηματοοικονομικός όμιλος. Τα γραφεία του Ομίλου και οι θυγατρικές του λειτουργούν σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 • Εταιρικά Νέα

  Τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις σχετικά με τους Όρους Συναλλαγών. Η TeleTrade δεσμεύεται να εξασφαλίσει ποιοτική υποστήριξη και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για οποιαδήποτε τοποθεσία στην Ευρώπη. Σήμερα, τα γραφεία εκπροσώπησής μας λειτουργούν σε 14 ευρωπαϊκές χώρες.

 • Οι Επαφές Μας

  Η TeleTrade είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στην Ευρώπη. Σήμερα, τα γραφεία αντιπροσωπείας της εταιρείας λειτουργούν σε 14 χώρες της ΕΕ.

 • Βραβεία βιομηχανίας

  Η TeleTrade δεσμεύεται να προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε traders σε όλο τον κόσμο. Η συνεχής καινοτομία και η αφοσίωσή μας στην ανάγκη κάθε πελάτη έχουν αναγνωριστεί από τους σημαντικότερους διεθνείς οικονομικούς φορείς.

 • Οι Υπηρεσίες Μας

  Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με τα υψηλότερα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας ποικιλίας εμπορικών εργαλείων και επενδυτικών προϊόντων, πρωτοποριακής διαπραγμάτευσης, εξειδικευμένης ανάλυσης αγοράς και ειδικής υποστήριξης συναλλαγών.

 • Άδειες και Κανονισμοί

  Η TeleTrade-DJ International Consulting Ltd είναι καταχωρημένη ως Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία (CIF) με αριθμό εγγραφής HE272810 και έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό άδειας 158/11.

 • Εγκεκριμένες Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες

  Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοοικονομικά μέσα, καθώς και τις επενδυτικές και παρεπόμενες υπηρεσίες που μας παρέχεται από την CySEC.

 • Ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών

  Η ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών αποτελεί βασική μέριμνα της TeleTrade. Προσπαθούμε συνεχώς να διασφαλίζουμε την εγγύηση των κεφαλαίων των πελατών μας, καταθέτοντας τα χρήματά τους σε διαχωρισμένους λογαριασμούς σε κορυφαίες διεθνείς τράπεζες και παρέχοντας ένα σύστημα διαχείρισης κινδύνου με ασφάλεια αρνητικής ισορροπίας.

Λάβετε συμβουλή

Πολιτική Απορρήτου

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας