Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Κατάθεση/Ανάληψη Κεφαλαίων

Η TeleTrade προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφάλειας και αξιοπιστίας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την κατάθεση/ανάληψη χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, μπορείτε επίσης να διαβάσετε την Πολιτική Καταθέσεων και Αναλήψεων.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι καταθέσεις και οι αναλήψεις τρίτων απαγορεύονται. Σύμφωνα με την πολιτική μας, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να καταθέτουν χρήματα από λογαριασμούς τραπεζικών λογαριασμών/καρτών/ηλεκτρονικών νομισμάτων που καταχωρούνται στο όνομά τους. Όλες οι απώλειες που σχετίζονται με πληρωμές τρίτου μέρους θα επιβληθούν στον πελάτη.

Κατάθεση κεφαλαίων

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της TeleTrade είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες μέσω της Σύνδεσης Πελατών.

Δεχόμαστε την πληρωμή σε όλα τα νομίσματα. Η πληρωμή βάσει του προτιμώμενου νομίσματος σας μπορεί να πιστωθεί στον trading λογαριασμό σας σε Ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ, όπως επιθυμείτε, σύμφωνα με τη συναλλαγματική ισοτιμία τη στιγμή που λαμβάνονται τα κεφάλαια.

Για να καταθέσετε χρήματα:

  1. Συνδεθείτε στη Σύνδεση Πελατών
  2. Επιλέξτε κατάθεση κεφαλαίων
  3. Επιλέξτε μια βολική μέθοδο
  4. Καθορίστε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε
  5. Καταχωρίστε τις λεπτομέρειες της επιλεγμένης μεθόδου στο σημείο 3 (μόνο ανάληψη), δηλ. τις λεπτομέρειες του τραπεζικού σας λογαριασμού.
  6. Θυμηθείτε τον μοναδικό αριθμό της αίτησής σας - ίσως χρειαστεί να εκτυπώσετε την αίτηση.
Παρακαλώ σημειώστε:
Προτού μεταφέρετε χρήματα στην τράπεζα για να ανανεώσετε το λογαριασμό, πρέπει να δημιουργήσετε μια εφαρμογή στην Σύνδεση Πελάτη σας και να λάβετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της TeleTrade: αυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την κατάθεση κεφαλαίων. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εκτυπώστε ή αποθηκεύστε τις πληροφορίες που λάβατε κατά την υποβολή της αίτησής σας.

Ανάληψη κεφαλαίων

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τους λογαριασμούς συναλλαγών σας είτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό είτε σε άλλο λογαριασμό διαπραγμάτευσης της TeleTrade.

Παρακαλώ σημειώστε:
Τα χρήματα μπορούν να αναληφθούν από τον trading λογαριασμό σας μόνο κατόπιν προσωπικής σας αίτησης. Πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση για ανάληψη χρημάτων στη σελίδα. Υπό την προϋπόθεση ότι τα αιτούμενα κεφάλαια είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σας, τα χρήματα θα μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια που καθορίζονται στη σύμβασή σας μαζί μας.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας