Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Teletrade News

Δεκέμβριος 2017 19

Ο online broker TeleTRADE και η ομάδα Burnley F.C. της Premier League είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους

Ο online broker TeleTRADE και η ομάδα Burnley F.C. της Premier League είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους, κατά την οποία η TeleTrade θα χαρακτηρίζεται υπερήφανα ως «Επίσης Χορηγός Forex της Burnley F.C.»

Ο Ανδρέας Σαματάς, διευθυντής της Teletrade Europe, σχολίασε:

«Είναι στ' αλήθεια λόγος να γιορτάσουμε που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο που μοιράζεται τις ίδιες αρχές Ευθύνης και Αριστείας. Ο Burnley Football Club γνωστός ως ένας από τους μικρότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που παίζει ποτέ στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο,στην Premier League, απέδειξε ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά μπορούν να σας οδηγήσουν στην κορυφή της League σας. Το παράδειγμά τους είναι εμπνευσμένο τόσο για εμάς όσο και για τους traders μας, καθώς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους traders μας για να επιτύχουμε στον άγριο και συναρπαστικό κόσμο των χρηματοπιστωτικών αγορών».

Ο Anthony Fairclough της Burnley FC σχολίασε:

«Είναι πολύ σημαντικό για το Burnley Football Club, έχοντας συνάψει μια συμφωνία με μια Εταιρεία Ξένου Συναλλάγματος και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ολοκληρώσει, έναν ακόμη Διεθνή Συνεταίρο.

Δείχνει την παγκόσμια πλατφόρμα που βρισκόμαστε τώρα και η TeleTrade μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως την παγκόσμια παρουσία μας και τα δισεκατομμύρια νοικοκυριά που μεταδίδεται η Premier League.

Αυτή είναι μια συμφωνία που θα μας οδηγήσει στο Δεκέμβριο του 2018 και ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμη».

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας