Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Εταιρείες

Choose company:

The Goldman Sachs Group, Inc.

Performance of Stocks

Stock Market News

Corporate Updates

See more

Information about company

Η Goldman Sachs Group, Inc. είναι ένα από τα αρχαιότερα επενδυτικά τραπεζικά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Ασχολούνται με την επενδυτική τραπεζική, διαχείριση επενδύσεων και την αγορά κινητών αξιών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, θεσμικούς πελάτες, εταιρείες και κυβερνήσεις. Η εταιρεία αντλεί περισσότερο από το 50% των εσόδων της από μεγάλους θεσμικούς πελάτες.

Η Goldman Sachs έχει τρεις βασικούς τομείς λειτουργίας:

  • Επενδύσεων (παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών για συγχωνεύσεις και εξαγορές, την ανάληψη, την αναδιάρθρωση, το διαχωρισμός από τις μητρικές εταιρείες και υπηρεσίες αναδοχής).
  • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (άμεση διαχείριση των στοιχείων του ενεργητικού και των λεγόμενων εναλλακτικών επενδύσεων. Αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και αμοιβαία κεφάλαια ακίνητης περιουσίας).
  • Prime Brokerage (η συνολική επενδυτική δραστηριότητα συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων σταθερού εισοδήματος, συναλλάγματος, εμπορευμάτων και τη διαπραγμάτευση τίτλων).

Η Prime Brokerage είναι το μεγαλύτερο τμήμα των τριών και αυτό που παράγει το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της εταιρείας. Η Goldman Sachs, επίσης, δραστηριοποιείται στην κατασκευή της αγοράς και συμφωνίες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και είναι ένας βασικός διαπραγματευτής στην αγορά της ασφάλειας Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Οι σημαντικότεροι ανταγωνιστές του είναι η JPMorgan Chase & Co., Merrill Lynch & Co., Inc. και η Morgan Stanley.

Αριθμός εργαζομένων: 32.000

Έτος ίδρυσης: 1869

Έδρα: Μανχάταν, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Επίσημη ιστοσελίδα: www.goldmansachs.com

Key Financial Indicators and Ratios
Dividend: 3.00
Dividend procent: 1.24
EPS (ttm): 19.20
EPS next Y: 20.35
EPS next Q: 5.18
EPS this Y: 19.07
Sales Q/Q: -0.04
Information on the company's shares
Market Cap: 95.02
Short Ratio: 1.27
Avg Volume: 2692060
Volume: 2274757
Perf Week: -8.59
Perf Month: -8.07
Perf Quarter: -4.11
Perf Year: 5.91
Perf YTD: -4.11
Prev Close: 242.48
Price: 244.77
Change: +2.29

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας