Οικονομικό Ημερολόγιο

Το οικονομικό ημερολόγιο είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό εργαλείο το οποίο σας κρατά ενήμερους για όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο του Forex. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, όπως οικονομικούς δείκτες και δηλώσεις από διεθνείς αγορές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιώντας αυτό το ημερολόγιο μπορείτε να αναπτύξετε μια σωστά δομημένη στρατηγική συναλλαγών βάσει έγκυρων στοιχείων, μέσω μιας ευρείας επισκόπησης των χρηματοπιστωτικών αγορών. Σας επιτρέπει, επίσης, να δημιουργείτε αναφορές με ιστορικά στοιχεία και στατιστικές διακυμάνσεις, καθώς οι αλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές εντοπίζονται μέσω αριθμών και όχι απλά μέσω απόψεων.

Πώς λειτουργεί αυτό το ημερολόγιο; Παρέχοντας στοιχεία από πηγές παγκόσμιας κλάσης τα οποία μεταφράζονται με ένα πρακτικό τρόπο, έτσι ώστε να είναι εύκολα κατανοητά από όλους.

Χρησιμοποιήστε το οικονομικό ημερολόγιό μας χωρίς να κάνετε εγγραφή και αποκτήστε πρόσβαση στους πιο σημαντικούς δείκτες και στοιχεία παγκόσμιου οικονομικού ενδιαφέροντος σε πραγματικό χρόνο.

Внимание!Экономический календарь не доступен в мобильной версии

Economical calendar

Επιλέξτε ημερομηνία στο ημερολόγιο
Ώρα Περιοχή
Όλες
Εφαρμογή
Importance
Όλες
Εφαρμογή
Γεγονός Περίοδος Previous Forecast Actual
Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017
08:00

IFO - Business Climate
114.6 114.4
08:00

IFO - Current Assessment
123.2 123.3
08:00

IFO - Expectations
106.5 106.4
08:30

BBA Mortgage Approvals
40.75
10:00

Bundesbank Monthly Report

Αποποίηση ευθύνης: Όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι μόνο για εμπορικούς σκοπούς και υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Με τη χρήση τους αποδέχεστε ότι οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως οποιουδήποτε είδους επενδυτικές συμβουλές. Τα δημοσιευμένα στοιχεία της TeleTRADE λαμβάνονται από πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτά είναι ακριβή, καθώς και η TeleTRADE αποποιείται κάθε ευθύνη στο θέμα αυτό. Παρακαλούμε να ανατρέξτε στην πλήρη αποποίηση ευθύνης, για τα νέα της αγοράς, για περισσότερες πληροφορίες.