Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Πανόραμα αγοράς. 31 Μάιος 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό που παρουσιάζεται στο Πανόραμα Αγοράς παρέχεται έξι ώρες μετά τη δημοσίευσή του. Για να πάρετε αυτό το υλικό άμεσα, συνιστάται να εγγραφείτε.

 


 

Πανόραμα Αγορών. 31 Μαΐου, 2016

I. Εστίαση στην αγορά:


Το αυστραλιανό δολάριο και η βρετανική λίρα αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης το πρωί. Το Aussie υποστηρίχθηκε από τα καλύτερα από τα αναμενόμενα οικονομικά δεδομένα της Αυστραλίας, ενώ η λίρα υποστηρίχθηκε από την τελευταία δημοσκόπηση. Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση ORB, το 51% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε για την καμπάνια «Μείνε», ενώ το 46% θα υποστήριζε την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κυριότερα γεγονότα σήμερα θα είναι τα δελτία των γερμανικών λιανικών πωλήσεων (6:00 GMT), τα γερμανικά στοιχεία για την αγορά εργασίας (7:55 GMT) και τα προκαταρκτικά στοιχεία για τον πληθωρισμό των τιμών καταναλωτή από την Ευρωζώνη (9:00 GMT). Ο πληθωρισμός των τιμών καταναλωτή για τη Γερμανία αυξήθηκε ελαφρά το Μάιο. Είναι πιθανό ότι ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη θα αυξηθεί επίσης το Μάιο, υποδεικνύοντας ότι τα μέτρα τόνωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δούλεψαν.

Στις ΗΠΑ οι προσωπικές δαπάνες / έσοδα και οι προσωπικές καταναλωτικές δαπάνες (PCE) (12:30 GMT) θα είναι επίσης στο επίκεντρο σήμερα. Ο δείκτης PCE είναι προτιμώμενο μέτρο του πληθωρισμού της Fed. Τα δεδομένα αναμένεται να βελτιωθούν τον Απρίλιο. Αυτό θα μπορούσε να προσθέσει στην κερδοσκοπία ότι η Fed μπορεί να αυξήσει το βασικό της επιτόκιο σύντομα, στηρίζοντας το δολάριο Η.Π.Α..II. Τα σημαντικότερα γεγονότα της αγοράς:


Στο Σαιντ Λούις ο Πρόεδρος της Fed, James Bullard, δήλωσε στη Σεούλ τη Δευτέρα ότι οι παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές ήταν «καλά προετοιμασμένες» για μια αύξηση των επιτοκίων το καλοκαίρι. Δεν καθόρισε μια ημερομηνία. Ο Bullard σημείωσε ότι η οικονομία των ΗΠΑ φαίνεται να ανακάμπτει κατά το δεύτερο τρίμηνο. Είπε επίσης ότι η αύξηση των επιτοκίων θα εξαρτηθεί από τα εισερχόμενα οικονομικά δεδομένα των ΗΠΑ. Ο Bullard είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτής Αγοράς (FOMC) του τρέχοντος έτους.

• Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Shinzo Abe σχεδιάζει να καθυστερήσει την αύξηση στο φόρο επί των πωλήσεων. Ο Natsuo Yamaguchi, επικεφαλής του μικρού συνασπισμού Κόμματος Komeito, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο Abe ότι θα ήθελε να αναβάλει την επιβολή φόρου πωλήσεων κατά 2μιση χρόνια. Η ιαπωνική κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει τον φόρο επί των πωλήσεων στο 10% το Απρίλιο 2017 από 8%.

• Η Destatis κυκλοφόρησε τα στοιχεία για τις τιμές καταναλωτή για τη Γερμανία, τη Δευτέρα. Ο Γερμανικός προκαταρκτικός δείκτης τιμών καταναλωτή αυξήθηκε 0,3% το Μάιο, σύμφωνα με τις προσδοκίες, μετά από πτώση 0,4% τον Απρίλιο. Σε ετήσια βάση, ο γερμανικός δείκτης τιμών καταναλωτή αυξήθηκε στο 0,1% το Μάιο από -0,1% τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις προσδοκίες. Οι τιμές της ενέργειας υποχώρησαν 7,9% από έτος σε έτος το Μάιο. Οι τιμές των αγαθών μειώθηκαν κατά 0,9% από έτος σε έτος το Μάιο, ενώ οι τιμές των υπηρεσιών αυξήθηκαν κατά 1,2%.

• Στο Υπουργείο Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας κυκλοφόρησε το ποσοστό ανεργίας αργά το βράδυ της Δευτέρας. Το ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία παρέμεινε αμετάβλητο στο 3,2% τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις προσδοκίες. Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 100.000 τον Απρίλιο πριν από ένα χρόνο σε 2,24 εκατ. Ο αριθμός των απασχολούμενων αυξήθηκε κατά 540.000 τον Απρίλιο από ένα χρόνο πριν σε 63.960.000.

• Το Υπουργείο Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας κυκλοφόρησε τα στοιχεία για τον πληθωρισμό της, αργά το βράδυ της Δευτέρας. Οι δαπάνες των νοικοκυριών στην Ιαπωνία υποχώρησαν 0,4% από έτος σε έτος τον Απρίλιο, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μείωσης κατά 1,4%, μετά από πτώση 5,3% το Μάρτιο. Η πτώση προήλθε κυρίως από μειώσεις στις δαπάνες για είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και τη στέγαση. Οι δαπάνες για είδη ένδυσης και υπόδησης υποχώρησαν 10,4% σε πραγματικούς όρους από έτος σε έτος τον Απρίλιο, ενώ οι δαπάνες για τη στέγαση υποχώρησαν 11,5%.

• Η Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία κυκλοφόρησε τα δεδομένα για τον τρέχοντα λογαριασμό την Τρίτη. Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της Αυστραλίας μειώθηκε σε $ 20,8 A δισεκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο από Α $ 22.6 δισεκατομμύρια κατά το τέταρτο τρίμηνο, χωρίς προσδοκίες για μια μείωση στο έλλειμμα των A $ 19.5 δισεκατομμυρίων. Το σχήμα το τέταρτο τρίμηνο αναθεωρήθηκε προς τα κάτω από το έλλειμμα των Α $ 21.1 δισεκατομμυρίων. Το εποχικά προσαρμοσμένο έλλειμμα αγαθών και υπηρεσιών αυξήθηκε σε A $ 12,6 δισεκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο από Α $ 7.8 δισεκατομμύρια κατά το τέταρτο τρίμηνο, το οποία ήταν 1,1% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Το καθαρό εξωτερικό χρέος της Αυστραλίας ανέβηκε 1% το πρώτο τρίμηνο.

• Η Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία κυκλοφόρησε τα δεδομένα οικοδομικών αδειών του την Τρίτη. Οι οικοδομικές άδειες στην Αυστραλία αυξήθηκαν 3,0% τον Απρίλιο, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες για πτώση 3,0%, μετά από αύξηση 2,9% το Μάρτιο. Η φιγούρα του Μαρτίου αναθεωρήθηκε προς τα κάτω από μια αύξηση 3,7%. Οι οικοδομικές άδειες του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκαν 0,2% τον Απρίλιο, ενώ οι οικοδομικές άδειες του ιδιωτικού τομέα με εξαίρεση τις κατοικίες υποχώρησαν 2,3%. Η εποχικά προσαρμοσμένη εκτίμηση της αξίας του συνόλου των κτιρίων που εγκρίθηκε ήταν 1,1% τον Απρίλιο. Σε ετήσια βάση, οι οικοδομικές άδειες αυξήθηκαν 0,7% τον Απρίλιο, μετά από μείωση 5,4% το Μάρτιο.


III. Η κατάσταση της αγοράς

Αγορά Συναλλάγματος

Το συνάλλαγμα EUR / USD διαπραγματεύτηκε ελαφρώς χαμηλότερα. Οι συμμετέχοντες στην αγορά περιμένουν η απελευθέρωση των οικονομικών δεδομένων των ΗΠΑ και της Ευρωζώνης αργότερα μέσα στην ημέρα. Επίπεδο αντίστασης - $ 1,1242 (υψηλό της 23ης Μαΐου). Επίπεδο στήριξης - $ 1,1058 (χαμηλό της 16ης Μαρτίου).

 

Το συνάλλαγμα GBP/USD διαπραγματεύτηκε υψηλότερα. Η λίρα υποστηρίχθηκε από την τελευταία δημοσκόπηση. Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση ORB, το 51% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε για την καμπάνια «Μείνε», ενώ το 46% θα υποστήριζε την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίπεδο αντίστασης - $ 1,4768 (υψηλό 3ης  Μαΐου). Επίπεδο στήριξης - $ 1,4586 (χαμηλό της 30ής Μαΐου).

 

Το συνάλλαγμα AUD/USD διαπραγματεύτηκε υψηλότερα στα αυστραλιανά οικονομικά δεδομένα. Η Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία κυκλοφόρησε τα δεδομένα για τον τρέχοντα λογαριασμό την Τρίτη. Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της Αυστραλίας μειώθηκε σε $ 20,8 δισεκατομμύρια A το πρώτο τρίμηνο από $ 22.6 Α δισεκατομμύρια κατά το τέταρτο τρίμηνο, χωρίς προσδοκίες για μια μείωση σε έλλειμμα $ 19.5 A δισεκατομμύρια. Οι οικοδομικές άδειες στην Αυστραλία αυξήθηκαν 3,0% τον Απρίλιο, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες για πτώση 3,0%, μετά από αύξηση 2,9% το Μάρτιο. Επίπεδο αντίστασης - AUD0.7364 (υψηλό της 17ης Μαΐου). Επίπεδο στήριξης - AUD0.7107 (χαμηλό 1ης Μαρτίου).

 

Το συνάλλαγμα USD/JPY διαπραγματεύτηκε μικτά. Οι συμμετέχοντες στην αγορά παρατήρησαν τα οικονομικά στοιχεία από την Ιαπωνία. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Επικοινωνιών της Ιαπωνίας κυκλοφόρησε το ποσοστό ανεργίας αργά το βράδυ της Δευτέρας. Το ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία παρέμεινε αμετάβλητο στο 3,2% τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις προσδοκίες. Οι δαπάνες των νοικοκυριών στην Ιαπωνία υποχώρησαν 0,4% από έτος σε έτος τον Απρίλιο, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μείωσης κατά 1,4%, μετά από πτώση 5,3% το Μάρτιο. Επίπεδο αντίστασης - Y111.88 (υψηλό της 27ης Απριλίου). Επίπεδο στήριξης - Y109.40 (χαμηλό της 26ης Μαΐου).

 

Χρηματιστήριο 

Δείκτης Αξία Μεταβολή

S&P 2,090.1 -0.02%

NASDAQ 4,901.77 +0.14%

Dow 17,828.29 -0.13%

Nikkei 17,234.98 +0.98%

Hang Seng 20,815.09 +0.90%

Shanghai 2,916.15 +3.32%


Αμερικανικοί δείκτες μετοχών έκλεισαν για μια αργία τη Δευτέρα..

Ασιατικοί δείκτες μετοχών έκλεισαν έκλεισε υψηλότερα στην απουσία σημαντικών οικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ, τη Δευτέρα. Ο ιαπωνικός χρηματιστηριακός δείκτης Nikkei έκλεισε υψηλότερα καθώς οι συμμετέχοντες στην αγορά εικάζουν ότι η Fed μπορεί να αυξήσει το επιτόκιό της τον Ιούνιο.

Ευρωπαϊκοί δείκτες μετοχών διαπραγματεύθηκαν χαμηλότερα στην χρηματιστηριακή συνεδρίαση το πρωί.


Αγορά Ομολόγων

Οι αποδόσεις των αμερικανικών 10 ετών σημειώσεων κατέχουν το 1,87%

(+2 Μονάδες Βάσης)

Οι αποδόσεις των γερμανικών 10ετών ομολόγων κατέχουν το 0, 17%

(+1 Μονάδα Βάσης)

Οι αποδόσεις των 10ετών gilts του Ηνωμένου Βασιλείου κατέχουν το 1,44% 

(0 Μονάδες Βάσης)


Αγορά Εμπορευμάτων 

Light Sweet Crude Oil (WTI) futures διαπραγματεύθηκε υψηλότερα. Το αργό πετρέλαιο για παράδοση τον Ιούλιο διαμορφώθηκε στα $49.66 (+0.67%). Οι τιμές του πετρελαίου διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα πριν από τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ την Πέμπτη. Οι αναλυτές ανέμεναν ότι η συνεδρίαση θα τελείωνε χωρίς αποτέλεσμα.

 

Χρυσός διαπραγματεύθηκε στα $ 1.212,10 (+ 0,61%). Η τιμή του έδειξε μια διόρθωση μετά τη χθεσινή πτώση.

 


 IV. Τα σημαντικότερα γεγονότα της σημερινής συνεδρίασης (ώρα GMT0)07:55 Γερμανία Δείκτης ανεργίας

07:55 Γερμανία Μεταβολή της ανεργίας

08:00 Ευρωζώνη Ιδιωτικά Δάνεια

08:00 Ευρωζώνη M3 προσφορά χρήματος

09:00 Ευρωζώνη Δείκτης Ανεργίας

09:00 Ευρωζώνη Εναρμονισμένο CPI εκτός EFAT

09:00 Ευρωζώνη Εναρμονισμένο CPI

12:30 Καναδάς ΑΕΠ

12:30 Η.Π.Α. PCE δείκτης τιμών εκτός τροφίμων και ενέργειας

12:30 Η.Π.Α. Προσωπικά Έξοδα

12:30 Η.Π.Α. Προσωπικό Εισόδημα

13:00 Η.Π.Α. S&P/Case-Shiller Δείκτες Τιμών Κατοικιών

13:45 Η.Π.Α. Chicago Δείκτης Διαχείρισης Αγοράς

14:00 Η.Π.Α. Εμπιστοσύνη των καταναλωτών

23:30 Αυστραλία AIG Δείκτης Βιομηχανικός

23:50 Ιαπωνία Κεφαλαιουχικές δαπάνες
Μπορείτε να διαγραφείτε εδώ.


Όλο το δημοσιευμένο υλικό, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, τιμές και γραφήματα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και η TeleTRADE παρέχει μια υπηρεσία εκτέλεσης μόνο. 

Το υλικό αυτό δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι αποτελεί ούτε επενδυτική συμβουλή, ούτε σύσταση για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου, ούτε να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε συναλλαγές, ούτε οποιαδήποτε άλλη νομική πράξη. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται λαμβάνονται από TeleTRADE από πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες και ακριβείς, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτή είναι ακριβείς. Οι πληροφορίες ή τα στοιχεία ή οι απόψεις που περιέχονται στο παρόν είναι δυνατόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 

Η TeleTRADE αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη ή εγγύηση για την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την επάρκεια ή την πληρότητα του υλικού και για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό σε, οποιαδήποτε απώλεια κερδών, τα οποία μπορεί να προκύψουν άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση ή την εξάρτηση από τέτοιες υλικό. 

Παρελθοντικές  ή προσομοιωμένες προηγούμενες επιδόσεις δεν αποτελούν ασφαλή ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων, και η πρόβλεψη δεικτών δεν αποτελεί αξιόπιστο οδηγό για τις μελλοντικές επιδόσεις. Το δημοσιευμένο υλικό δεν έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της επενδυτικής έρευνας, και δεν υπόκειται σε καμία απαγόρευση διαπραγμάτευσης πριν από τη διάδοση των ερευνητικών επενδύσεων.


 


Εστίαση Αγοράς

 • The number of job openings was little changed at 6.7 million on the last business day of June
 • UK house prices in the three months to July increased by 3.3% against the same period a year earlier
 • German industrial production declined more then expected in June
 • The average of household spending in Japan was down 1.2 percent on year
Μάιος 2016
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006
 • 2005
 • 2004
 • 2003
 • 2002
Δευ
Τρί
Τετ
Πέμ
Παρ
Σάβ
Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Αποσπάσματα

All posted material is a marketing communication solely for informational purposes and reliance on this may lead to loss. Past performance is not a reliable indicator of future results. Please read our full disclaimer.

Αίτημα κλήσης

Κατανοώ και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συμφωνώ ότι το όνομά μου και τα στοιχεία επικοινωνίας θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την TeleTrade και θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

 • © 2011-2018 TeleTrade-DJ International Consulting Ltd

  Η TeleTrade-DJ International Consulting Ltd έχει καταχωρηθεί ως Κυπριακή Επενδυτική Εταιρεία (CIF) με αριθμό καταχώρησης HE272810 και έχει αδειοδοτηθεί από τις Ασφάλειες Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC) με αριθμό άδειας 158/11.

  Η εταιρεία ασκεί τις δραστηριότητές της σύμφωνα με την Οδηγία για τις Αγορές Χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID).

 • Οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα διατίθενται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Όλες οι υπηρεσίες και πληροφορίες που παρέχονται έχουν ληφθεί από πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες. Η TeleTrade-DJ International Consulting Ltd ("TeleTrade") ή/και άλλοι πάροχοι πληροφοριών παρέχουν υπηρεσίες και πληροφορίες χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Με τη χρήση αυτών των πληροφοριών και υπηρεσιών, συμφωνείτε ότι η TeleTrade δεν φέρει σε καμία περίπτωση την οποιαδήποτε ευθύνη για οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε πλήρως ή μερικώς από εξάρτηση σε αυτές τις πληροφορίες και υπηρεσίες.

 • Η TeleTrade συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για τη φύλαξη κεφαλαίων των πελατών. Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο τραπεζών και παρόχων υπηρεσιών πληρωμών που είναι έμπιστοι για τη διαχείριση κεφαλαίων πελατών.

  Παρακαλούμε να διαβάσετε τους πλήρης Όρους Χρήσης.

 • Για την μέγιστη εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών μας, η TeleTrade χρησιμοποιεί cookies στις διαδικτυακές υπηρεσίες της. Με τη συνέχιση της πλοήγησής σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Εάν διαφωνείτε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις πλοήγησής σας. Διαβάστε περισσότερα.

  Η TeleTrade-DJ International Consulting Ltd παρέχει σήμερα τις υπηρεσίες της σε διασυνοριακή βάση, στα κράτη του ΕΟΧ (εκτός του Βελγίου) στο πλαίσιο του συστήματος διαβατηρίου MiFID και σε επιλεγμένες τρίτες χώρες. Η TeleTrade δεν παρέχει τις υπηρεσίες της σε κατοίκους ή υπηκόους των ΗΠΑ.

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας