Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Σχετικά με την TeleTrade

Το Πρόγραμμα Συνεργατών της TeleTrade είναι μια πλατφόρμα εισηγητών της TeleTrade-DJ International Consulting Ltd. Η TeleTrade είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο online trading χρηματοοικονομικών μέσων, με πάνω από 200 γραφεία σε 30 χώρες και περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις χρηματοπιστωτικές αγορές, οι συνεργάτες και οι εισηγητές μπορούν να επωφεληθούν από την υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, που παρέχεται από ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εισηγητών στον κόσμο.
Οι συνεργάτες της TeleTrade μπορούν να απολαύσουν μια επιτυχημένη συνεργασία χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Με γενναιόδωρες προμήθειες μέχρι $1.500 CPA και $12 Lot Rebate, οι συνεργάτες μας μπορούν να επικεντρωθούν στην αύξηση της επισκεψιμότητας, ενώ εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε τις παραπομπές τους σε ενεργούς traders και να τους προσφέρουμε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από πάνω από 130 εργαλεία διαπραγμάτευσης, διαθέσιμα στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες MetaTrader στον κόσμο, ενώ λαμβάνουν εκπαίδευση με τα υψηλότερα πρότυπα και ειδική υποστήριξη 24/5.

Η εταιρεία είναι εγκεκριμένη από την ΕΕ και ρυθμίζεται από την CySEC, ενώ τηρεί τα πρότυπα MiFID και όλα τα διεθνή κανονιστικά πρότυπα. Με την ισχυρή φήμη για την ισχυρή διαχείριση των κινδύνων, την ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών και την αποτελεσματικότητα λειτουργίας, η TeleTrade αναγνωρίζεται από τα σημαντικότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ TELETRADE:

  • Επίσημο μέλος του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας.
  • Μεγάλο εύρος Forex και CFDs για μετοχές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, μέταλλα & νομίσματα.
  • Κύριες πλατφόρμες συναλλαγών MT4, MT4 MultiTerminal και MT5.
  • Καθημερινή ανάλυση αγοράς, εβδομαδιαίες προοπτικές και εργαλεία trading.
  • Ολοκληρωμένη ομαδική ή ατομική εκπαίδευση από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.
  • Προστασία και διαχωρισμός των κεφαλαίων των πελατών στο πλαίσιο του ICF.
  • Τοπικά γραφεία, παρέχοντας υποστήριξη σε 15+ γλώσσες 24/5.
  • Ρεαλιστική προσέγγιση των συναλλαγών με σταθερά spreads.

Βραβεία βιομηχανιών

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας