Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Συνεργάτες

Πρόγραμμα Συνεργατών της TeleTrade

Αν σας ενδιαφέρει στο μάρκετινγκ συνεργατών ή αν απλά ψάχνετε για online επιχειρηματικές ευκαιρίες, είστε στο σωστό μέρος! Το πρόγραμμα εταίρων συνεργατών μας, έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε κάθε μανιώδη χρήστη του Διαδικτύου τα εργαλεία για να εργαστεί από το σπίτι αποτελεσματικά και να έχει ένα επιπλέον εισόδημα.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα πρόγραμμα υψηλών προτύπων και ως επιβράβευση να δώσουμε σχέδια προμηθειών για να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας προωθήσετε στο δικό σας blog ή σε οποιαδήποτε άλλη online δραστηριότητά σας και να επιβραβευτείτε για κάθε πελάτη που μας φέρνετε.

man

Τι είναι ο συνεργάτης;

Συνεργάτης είναι αυτός που προωθεί ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στους υποψήφιους πελάτες, σε αντάλλαγμα με μια προμήθεια. Το πρόγραμμα εταίρων συνεργατών μας, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ουσιαστικό εισόδημα από την παραπομπή πελατών στην Teletrade. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αυξήσετε την κίνηση της ιστοσελίδας σας ή του blog σας και να ανταμειφθείτε γενναιόδωρα για κάθε πελάτη που μας προωθείτε.

Ποιος μπορεί να γίνει συνεργάτης;

Συνεργάτης μπορεί να γίνει κάποιος που διαχειρίζεται:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
FORUM
BLOG
ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Πολλοί πελάτες της Teletrade ήδη επωφελούνται από το πρόγραμμα συνεργατών μας, λαμβάνοντας μια ροή εισοδήματος με ελάχιστη προσπάθεια. Θα βρείτε το πρόγραμμα μας με πλήρη διαφάνεια και ευελιξία:
είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βγάλετε λεφτά!

Ελάτε!

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας