Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Προσφέρουμε τα πιο καλοπληρωμένα σχέδια προμηθειών στον τομέα των συνεργατών. Απλά επιλέξτε ένα από αυτά που συνάδει με τις ανάγκες σας περισσότερο και ξεκινήστε να δημιουργείτε έσοδα από τις κινήσεις και τα δίκτυά σας. Τα σχέδιά μας είναι άκρως ανταγωνιστικά, ανταμείβοντας σας γενναιόδωρα για κάθε πελάτη σας φέρνετε.

Ο όρος CPA σημαίνει Κόστος ανά Απόκτηση. Η εξαγορά αναφέρεται σε κάθε νέο εξειδικευμένο πελάτη που προσελκύεται από έναν συνεργάτη μέσω των προωθητικών προσπαθειών του. Ως εκ τούτου, ένα άτομο που επιλέγει το σχέδιο CPA θα λάβει μια προμήθεια για κάθε νέο πελάτη που φέρνει. Η δομή της επιτροπής CPA είναι κλιμακούμενη ανάλογα με τον αριθμό των εξειδικευμένων ενεργών πελατών που έχουν εισαχθεί από μια θυγατρική ή έναν εισαγωγέα.

SILVER PLAN

GOLD PLAN

PLATINUM PLAN

DIAMOND PLAN

Φτιάξτε τον δικό σας δρόμο προς την κορυφή!

Ως συνεργάτης ξεκινώντας τη σταδιοδρομία σας, θα βρεθείτε στο Silver Affiliate Plan και θα κερδίσετε έως και $300 CPA για καθέναν από τους ενεργούς πελάτες που εισάγετε. Καθώς συνεχίζετε και φέρνετε περισσότερους πελάτες, συνολικά 6-30, θα γίνετε Gold Affiliate και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μέχρι και $600 CPA για καθένα. Καθώς ανεβαίνετε στη σκάλα και συγκεντρώνετε μεταξύ 31-50 πελατών, θα γίνετε συνεργάτης Platinum και κερδίζετε μέχρι και $1.200 CPA. Μόλις γίνετε πραγματικός επαγγελματίας, θα φτάσετε στο επίπεδο Diamond με περισσότερους από 51 πελάτες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε έως και $1.500 CPA.

Υπολογίστε την προμήθειά σας

Αριθμός Πελατών
Η προμήθεια σας 0$
Αριθμός παρτίδων / πελάτης

Γιατί να επιλέξετε ένα πλάνο CPA;

  • Είναι ο ευκολότερος τρόπος να λαμβάνετε προμήθειες.
  • Άμεσες πληρωμές για κάθε παραπομπή που καταγράφει και αρχίζει να διαπραγματεύεται μαζί μας.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα σε κάθε ενεργή εγγραφή που δημιουργείται από εσάς.
  • Όσους περισσότερους πελάτες αναφέρετε, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας.

Μέθοδοι Πληρωμής

Επιλέξτε μέσα από μία ποικιλία μεθόδων πληρωμής για να λαμβάνετε τις προμήθειές σας:

Η TeleTrade συνεργάζεται με την SafeCharge Limited, η οποία είναι οργανισμός ηλεκτρονικού χρήματος εξουσιοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και είναι κύριο μέλος της MasterCard και της Visa Ευρώπης.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τις Moneybookers και Neteller, οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού εξουσιοδοτημένες και ρυθμιζόμενες από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας