ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ TELETRADE INVEST?

Η υπηρεσία TeleTrade Invest είναι μία ευκαιρία για έναν Επενδυτή να βγάλει κέρδος χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία ενός Trading Master, ο οποίος είναι πελάτης και συνεργάτης της TeleTrade Invest. Με την υπηρεσία TeleTrade Invest δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνοι σας, καθώς μπορείτε να παράγετε κέρδος αντιγράφοντας συναλλαγές των Master Traders που επιλέξατε. Αυτός είναι κι ο βασικότερος λόγος που η χρήση της Teletrade Invest δεν απαιτεί κάποια ειδική εκπαίδευση και δεξιότητες, κι ενώ η διαχείριση τέτοιου είδους λογαριασμού δεν απαιτεί πολύ χρόνο.
Η αντιγραφή μίας συναλλαγής (trade copying) πραγματοποιείται αυτόματα (automatic mode). Συνεπώς, δεν απαιτείται από σας να παίρνετε απόφαση για κάθε μία συναλλαγή που θέλετε να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, είναι δυνατόν να διακόψετε μία συναλλαγή ανά πάσα στιγμή. Με τον τρόπο αυτό διατηρείτε τον έλεγχο των χρημάτων σας.

Η υπηρεσία TeleTrade Invest είναι μία ευκαιρία για έναν Trader να αμοίβεται με τη μορφή προμήθειας για συναλλαγές του που αντιγράφονται από Επενδυτές. Όσο ψηλότερη είναι η θέση ενός Trader στις Κατατάξεις, τόσο αυξάνεται κι ο αριθμός των Επενδυτών που μπορούν να συνδεθούν μαζί του, και συνεπώς τόσο ψηλότερο η προμήθεια που μπορεί να λάβει.

Πλεονεκτήματα

  • ΑξιοπιστίαΓια να γίνετε Trader στην Teletrade Invest, απαιτείται από σας να έχετε αποδεδειγμένο ιστορικό συναλλαγών για μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο να αναδεικνύει τις ικανότητές σας.
  • Έλεγχος Μπορείτε να αντιγράψετε τις συναλλαγές του επιλεγμένου σας Trader σε πλήρως αυτόματη λειτουργία. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε ή να συνεχίσετε τη συνεργασία σας με τον Trader που επιλέξατε ανά πάσα στιγμή.
  • Εκπαίδευση Εκπαιδευτείτε αναλύοντας τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από τους Traders κι ενισχύστε την ακρίβεια των δικών σας αποφάσεων, προετοιμάζοντας έτσι τον εαυτό σας για trading που θα πραγματοποιείτε μελλοντικά αποκλειστικά μόνοι σας.
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ TELETRADE INVEST ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Μία ευκαιρία για παθητικό εισόδημα.

Η αντιγραφή μίας συναλλαγής πραγματοποιείται αυτόματα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βγάλετε κέρδος στις χρηματοοικονομικές αγορές χωρίς να απαιτείται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στο trading. Δε χρειάζεται να παρακολουθείτε την αγορά όλο το εικοσιτετράωρο. Αρκεί να εξετάσετε τον Πίνακα Κατάταξης των Traders και να επιλέξετε αυτούς τους Traders που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή για αντιγραφή συναλλαγών από τους λογαριασμούς τους στο λογαριασμό σας και να παρακολουθήσετε, εάν είναι απαραίτητο, πως αλλάζει το κέρδος.

Μία ευκαιρία να συνδυάσετε πολλαπλές στρατηγικές συναλλαγών διαφορετικών Traders και να συναλλαγείτε μόνοι σας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε αποτελέσματα κάποιων Traders με διαφορετικές στρατηγικές ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία TeleTrade Invest. Οι τακτικές αυτές εξασφαλίζουν μία πιο σταθερή οικονομική απόδοση. Η TeleTrade Invest δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα σε έναν Επενδυτή να συμμετέχει σε συναλλαγές ανοίγοντας ταυτόχρονα δικές του συναλλαγές στον ίδιο λογαριασμό όπου αντιγράφονται οι συναλλαγές του επιλεγμένου Trader.

Δίνει στον Επενδυτή τη δυνατότητα ελέγχου των κεφαλαίων του.

Υπό την TeleTrade Invest, ένας Επενδυτής δε μεταφέρει λεφτά σε τρίτους, αλλά διατηρεί τον έλεγχο επί του δικού του λογαριασμού. Δίνει επιπλέον τη δυνατότητα σε έναν Επενδυτή να αλλάξει μεμονωμένες συναλλαγές που έχουν αντιγραφεί από τους λογαριασμούς των Traders ή και να απενεργοποιήσει την αντιγραφή ανά πάσα στιγμή.

Σας δίνετε η ευκαιρία να μάθετε από έμπειρους Traders.

Παρατηρώντας πώς δουλεύουν ένας ή περισσότεροι Traders, μπορείτε να αναπτύξετε τη δικιά σας στρατηγική και στη συνέχεια να την εφαρμόσετε ενώ πραγματοποιείτε δικές σας συναλλαγές.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑΝ TRADER ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ

Οι Κατατάξεις των Traders βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια και ενημερώνονται σε καθημερινή βάση. Οι κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη καλύπτονται από τους πιο ενεργούς Traders με τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Όσο ψηλότερη είναι η θέση ενός συμμετέχοντα στην Κατάταξη, τόσο πιο πιθανή είναι η επιτυχία αντιγράφοντας συναλλαγές. Κάθε Επενδυτής Μπορεί να εξετάσει διεξοδικά το προφίλ οποιουδήποτε Trader: Τα φίλτρα κι οι ρυθμίσεις επιτρέπουν στον Επενδυτή να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες και να αξιολογήσει τον εκάστοτε Trader με βάση παραμέτρους όπως το Σκορ, η κερδοφορία κατά τη διάρκεια μίας χρονικής περιόδου, η δραστηριότητα, τα χρηματοοικονομικά προϊόντα που χρησιμοποιεί ο Trader (trading instruments) κλπ., χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσει υπολογισμούς με περίπλοκες συναρτήσεις και αναλογίες (ratios).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ TRADER?

Όταν επιλέγετε έναν Trader, θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όχι μόνο την Κατάταξη, αλλά και το ύψος της προμήθειας του Trader για την αντιγραφή των συναλλαγών του, προκειμένου να εφαρμόσετε τη στρατηγική του. Οι Traders έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν το ύψος της προμήθειάς τους. Το ύψος της προμήθειας εμφανίζεται στο προφίλ ενός Trader στον Πίνακα Κατάταξης, καθώς και στην Είσοδο Πελάτη του Επενδυτή (αν η αντιγραφή είναι ενεργοποιημένη).

Σημείωση: Trading Сonditions και τους περιορισμούς

ΓΙΝΕΤΕ TRADER

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ FX & CFD ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Privacy Policy