Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τις πιο συχνές ερωτήσεις, καθώς και τις απαντήσεις τους.

Αν δε βρίσκετε απάντηση στην ερώτησή σας, μη διστάσετε να ρωτήσετε.

 • Γιατί δεν εμφανίζομαι στην Κατάταξη?

  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει κάποια συναλλαγή στο λογαριασμό σας τις τελευταίες 30 μέρες, τότε δε θα εμφανίζεστε στην Κατάταξη.

 • Χρεώνει κάποια προμήθεια στο κέρδος η TeleTrade?

  Ναι, χρεώνει. Η προμήθεια είναι 35%.

 • Τι ακριβώς σημαίνει 'αντιγραφή συναλλαγής'?

  Η αντιγραφή μίας συναλλαγής, στην TeleTrade Invest, περιλαμβάνει την αυτόματη αναπαραγωγή όλων των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν online από το λογαριασμό ενός Trader στο λογαριασμό ενός Επενδυτή. Ένας Επενδυτής μπορεί να απενεργοποιήσει μία τρέχουσα/προγραμματισμένη αντιγραφή συναλλαγής ανά πάσα στιγμή, και να επιλέξει έναν άλλον Trader ή να συνεχίσει να συναλλάσσεται μόνος του.

 • Γιατί δεν έλαβα την προμήθειά μου ως Trader αφού διέκοψα το project?

  Η προμήθεια καταβάλλεται όταν πληρούνται οι ακόλουθες συνθήκες: ο Trader πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 15 συναλλαγές, οι οποίες θα παραμείνουν ανοιχτές για τουλάχιστον μία ώρα (ή το ποσό των κλεισμένων συναλλαγών, είτε με κέρδος είτε με απώλεια, είναι τουλάχιστον 25 pips) από την αρχή της περιόδου. Εάν αυτές οι συνθήκες δεν ικανοποιούνται, τότε ο Trader δε θα λάβει την προμήθεια που του αναλογεί για τις αντεγραμμένες συναλλαγές.

 • Πότε καταβάλλεται η προμήθεια σε έναν Trader και υπό ποιους όρους?

  Οι διακανονισμοί με τον Trader κι η καταβολή των προμηθειών με βάση τα αποτελέσματα των αντεγραμμένων συναλλαγών από το λογαριασμό του Trader στο λογαριασμό του Επενδυτή πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο βράδυ. Επιπλέον, οι ακόλουθες συνθήκες πρέπει να ικανοποιούνται:

  • οι συναλλαγές που ανοίγουν από τον Trader και που αντιγράφονται στο λογαριασμό του Επενδυτή πρέπει να κλείνουν.
  • Επίσης, ο Trader πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 15 συναλλαγές, οι οποίες θα παραμείνουν ανοιχτές για τουλάχιστον μία ώρα (ή το ποσό των κλεισμένων συναλλαγών, είτε με κέρδος είτε με απώλεια, είναι τουλάχιστον 25 pips) από την αρχή της περιόδου.
 • Πώς υπολογίζεται η απόδοδη?

  Στην TeleTrade Invest, η απόδοση υπολογίζεται ανά μέρα συναλλαγών, λαμβάνοντας υπόψη το υπόλοιπο του λογαριασμού, την κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων σε/από το λογαριασμό.

 • Είμαι Trader. Πόσοι Επενδυτές μπορούν να συνδεθούν με μένα?

  Στην αρχή, κι αφού ενταχθείτε στην TeleTrade Invest, ο κάθε Trader παίρνει ένα ελάχιστο όριο 400 Επενδυτών που μπορούν να συνδεθούν μαζί του. Για να επεκτείνετε αυτό το όριο, θα πρέπει να πετύχετε μεγαλύτερο Σκορ. 1 πόντος=2 Επενδυτές.

 • Είμαι Trader. Βάσει των επιδόσεών μου είμαι εκτός του Πίνακα Κατάταξης. Αυτό σημαίνει πως οι Επενδυτές που είναι συνδεδεμένοι μαζί μου θα διαλέξουν να αποσυνδεθούν?

  Με την απουσία σας από τον Πίνακα Κατάταξης, ο λογαριασμός ενός Επενδυτή μπορεί να αποσυνδεθεί από έναν Trader σε περίπτωση που το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι μηδενικό, ή εάν ο Επενδυτής αποφασίσει μόνος του να αποσυνδεθεί από τον Trader.

 • Μπορώ να καταθέσω χρήματα από τον ένα λογαριασμό μου στον άλλο?

  Ναι, μπορείτε. Μέσω της Εισόδου Πελατών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεσες μεταφορές στους λογαριασμούς σας.

 • Είμαι Επενδυτής. Ο λογαριασμός μου έχει αποσυνδεθεί από το λογαριασμό του Trader. Τι πρέπει να κάνω?

  Ο λογαριασμός ενός Επενδυτή μπορεί να αποσυνδεθεί αυτόματα σε περίπτωση που δεν έχει πλέον το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να ανοίξει μία θέση. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Επενδυτής πρέπει να κάνει κατάθεση στο λογαριασμό του/της. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι ο Trader δε συνεργάζεται πλέον με την TeleTrade Invest. Μπορείτε να το διασταυρώσετε κοιτώντας τον Πίνακα Κατάταξης.

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ FX & CFD ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Privacy Policy