Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Κάντε μια ερώτηση


«TeleTrade Invest» είναι μία υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε ένα επιπλέον κέρδος από το trading βασισμένο στην προμήθεια των Traders.

Για να γίνει κάποιος Trader απαιτείται:

  • Να ανοίξετε έναν λογαριασμό με το Teletrade.
  • Να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ως Trader, συμφωνώντας στους όρους και προϋποθέσεις των ρυθμιστικών εγγράφων μέσω του Client Login σας, στην ενότητα «TeleTrade Invest».
  • Να συμπληρώσετε το Προφίλ Trader σας και το προφίλ του λογαριασμού, όπου χρειάζεται να περιγράψετε την εμπειρία σας στις οικονομικές αγορές, στρατηγικές trading και τακτικές, και να παρέχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία φανεί χρήσιμη σε έναν Επενδυτή.
  • Να συναλλάσσεται επιτυχώς διατηρώντας συνεχώς μία υψηλή θέση στην Κατάταξη και με αυτόν τον τρόπο να προσελκύει έναν μεγαλύτερο αριθμό Επενδυτών.

Συνθήκες Λογαριασμού Trader:

Μέγιστα ισοζύγια δικών του κεφαλαίων σε έναν Λογαριασμό Trader - 2 000 USD / 2 000 EUR.

Η μέγιστη μόχλευση είναι 1:100

Διαθέσιμα εργαλεία: Forex, CFD στα μέταλλα

Περιορισμοί trading: Δεν είναι διαθέσιμα για έναν Λογαριασμό Trader το μερικό κλείσιμο ανοιχτών θέσεων ή το κλείσιμο χρησιμοποιώντας αντίθετη κατεύθυνση. Οι συναλλαγές που ανοίγουν για λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, μπορεί να μην περιληφθούν στην αναπαραγωγή.

Προμήθεια Trader: από 1% έως 50%.

Κόμιστρο Υπηρεσίας Εταιρείας: 40% από την ανταμοιβή του Trader

Ημερομηνία διακανονισμού για την προμήθεια του Trader: κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, 00:00 έως 23:59 ώρα Server.

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας