ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ:

  • Δώσετε την συγκατάθεσή σας μέσω της Εισόδου Πελατών για να γίνετε Trader στην TeleTrade Invest, στην ενότητα «TeleTrade Invest». Συμπληρώστε τη φόρμα, όπου εκτός από τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα πρέπει να προσδιορίσετε βασικές πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και τις στρατηγικές που θα προτείνετε ως Trader. Ορίστε το ποσό της προμήθειας που επιθυμείτε και ξεκινήστε το trading.
  • Να συναλλάσεστε ενεργά, με επιτυχία, συνεχώς. Κερδίστε πόντους (Σκορ), ανεβείτε στον Πίνακα Κατάταξης και επωφεληθείτε από την αντιγραφή των συναλλαγών σας.
  • Όσο πιο ψηλή η θέση ενός Trader στον Πίνακα Κατάταξης (δηλαδή όσο ψηλότερο το προσωπικό του σκορ), τόσο μεγαλύτερος θα είναι κι ο αριθμός των Επενδυτών που μπορούν να συνδεθούν με το συγκεκριμένο Trader. Το ποσό της προμήθειας εξαρτάται από τον αριθμό των συνδεδεμένων Επενδυτών.

a) TERMS AND CONDITIONS.docx

б) Συνθήκες Λογαριασμού Trader.

Μέγιστα ισοζύγια δικών του κεφαλαίων σε έναν Λογαριασμό Trader - 2 000 USD / 2 000 EUR.

Η μέγιστη μόχλευση είναι 1:100

Διαθέσιμα εργαλεία: Forex, CFD στα μέταλλα, CFD στα νομίσματα (USDRUB)

Περιορισμοί trading: Δεν είναι διαθέσιμα για έναν Λογαριασμό Trader το μερικό κλείσιμο ανοιχτών θέσεων ή το κλείσιμο χρησιμοποιώντας αντίθετη κατεύθυνση. Οι συναλλαγές που ανοίγουν για λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, μπορεί να μην περιληφθούν στην αναπαραγωγή.

Προμήθεια Trader: από 1% έως 50%.

Κόμιστρο Υπηρεσίας Εταιρείας: 40% από την ανταμοιβή του Trader

Ημερομηνία διακανονισμού για την προμήθεια του Trader: κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, 00:00 έως 23:59 ώρα Server

ΓΙΝΕΤΕ TRADER

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ FX & CFD ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Privacy Policy