Συναλλαγές με την TeleTrade

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα άριστο περιβάλλον συναλλαγών για τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ

Κατεβάστε την πλατφόρμα συναλλαγών που προτιμάτε: MetaTrader 4 ή MetaTrader 5.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε ένα δοκιμαστικό λογαριασμό,για να εξασκηθείτε χωρίς καμία δέσμευση ή ρίσκο στις συναλλαγές Forex και CFD ή να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα αμέσως, ανοίγοντας ένα πραγματικό online λογαριασμό.

Παρέχουμε εντελώς δωρεάν απλές και κατανοητές οδηγίες για αρχάριους, εξειδικευμένα σεμινάρια στα γραφεία μας σε όλη την Ευρώπη, καθώς και προηγμένη τεχνική ανάλυση και σχόλια εμπειρογνωμόνων για να σας οπλίσουμε με τις κατάλληλες γνώσεις και να σας ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο συντηρητισμό και την εντιμότητα. Δεν προσπαθούμε να παραπλανήσουμε τους πελάτες μας, παρέχοντάς τους πληροφορίες για συναλλαγές με μηδενικά spreads ή άλλες μη ρεαλιστικές συνθήκες αγοράς.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Μπορείτε να ανοίξετε ένα πραγματικό λογαριασμό, πατώντας στην Είσοδος πελατών και ακλουθώντας όλα τα απαραίτητα βήματα. Εάν χρειαστείτε βοήθεια, παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.

Open a real account

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ FX & CFD ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Όροι Συναλλαγών

Η TeleTrade προσφέρει στους πελάτες της δύο τύπους λογαριασμών με βάση την εμπορική στρατηγική τους και το ύφος των εμπορικών συναλλαγών - ένα λογαριασμό με σταθερό spread "Standard Εκτέλεση " και ένα λογαριασμό με κυμαινόμενο spread "NDD Εκτέλεση ".

STANDARD ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου λογαριασμού είναι το σταθερό spread και η εκτέλεση των εντολών στην τιμή που εγγυάται στον πελάτη, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διαχειριστούν τη διαπραγμάτευση πιο αποτελεσματικά: πρόβλεψη κερδών με μεγαλύτερη ακρίβεια και να υπολογισμός πραγματικών εξόδων των εργασιών εκτέλεσης, ανεξάρτητα από την κατάσταση της αγοράς (ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλής μεταβλητότητας ή χαμηλή ρευστότητα της αγοράς).

Το σταθερό spread είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής ζήτησης και της τιμής προσφοράς των οργάνων διαπραγμάτευσης. Το μέγεθος του spread καθορίζεται από την TeleTRADE και δεν εξαρτάται από τον όγκο των συναλλαγών, τη διάρκεια και η μεταβλητότητα της αγοράς.

Χαρακτηριστικά του MT4 Άμεσα διαβάστε περισσότερα.

NDD ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του τύπου λογαριασμού είναι το κυμαινόμενο spread και η υψηλής ταχύτητας εκτέλεση των εντολών στην τιμή της αγοράς. Οι εντολές πελατών υποβάλλονται σε επεξεργασία στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εμπορία, όταν πρόκειται για μια ήσυχη αγορά με τα spreads να είναι ελάχιστα. Και όταν πρόκειται για μια αγορά υψηλής μεταβλητότητας (για παράδειγμα, όταν δημοσιευθούν σημαντικά μακροοικονομικά δελτία ειδήσεων), το spread μπορεί να διευρυνθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα κυμαινόμενο spread σχηματίζεται από την αγορά και είναι μεταβλητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με την αστάθεια της αγοράς και η διαθέσιμη ρευστότητα.

Χαρακτηριστικά του MT4 Αγοράς διαβάστε περισσότερα.