Αναζήτηση

Υποστήριξη πελατών: Τηλέφωνο: (+357) 22314160

Το trading σε FX & CFD περιλαμβάνει σημαντικό κίνδυνο

Δοκιμαστικό Λογαριασμός Forex

Ανοίξτε ένα demo-λογαριασμό

Πολιτική Απορρήτου

Το trading σε δοκιμαστικό (demo) λογαριασμό είναι μια 'δοκιμή' του μελλοντικού σας trading στις χρηματοπιστωτικές αγορές

Δοκιμάστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ενώ τα χρήματα θα παρασχεθούν από την TeleTrade.

Ένας δοκιμαστικός λογαριασμός θα σας επιτρέψει:
Να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες σας στο trading χωρίς να διακινδυνεύσετε τα χρήματά σας

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών MetaTrader, μπορείτε να εκτελέσετε πραγματικές συναλλαγές με πραγματικά χρηματοπιστωτικά μέσα σε πραγματικό χρόνο. Όλα όσα συμβαίνουν στην αγορά σε οποιαδήποτε στιγμή επηρεάζουν τα αποτελέσματα της συναλλαγής σας. Και μόνο δυνητικές απώλειες είναι εικονικές.

Βάλτε τη γνώση που αποκτήσατε στην πράξη

Όλα όσα έχετε μάθει από τα μαθήματα της TeleTrade ή από μόνοι σας μπορούν τώρα να τεθούν σε δράση. Συμβατικές στρατηγικές που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους, προκλητικές επενδυτικές ιδέες, διαισθητικές εικασίες και κόλπα - δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους, δεν διακινδυνεύετε τίποτα εξάλλου.

Προετοιμαστείτε για συναλλαγές σε έναν πραγματικό (live) λογαριασμό

Δοκιμάζοντας το trading σε δοκιμαστικό λογαριασμό, μπορείτε να αξιολογήσετε τις δυνατότητές σας ως trader και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη. Μετά από αυτό, είστε έτοιμοι να ανοίξετε έναν πραγματικό λογαριασμό και να κάνετε πραγματικά κέρδη! Μπορείτε να ανοίξετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό μόνος σας ή ένας από τους συμβούλους της TeleTrade θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Επικοινωνήστε με τον σύμβουλο μας υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα.

Συμπληρώστε και υποβάλετε αυτή τη φόρμα και ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Θα εξηγήσει πώς να ανοίξει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ανοίξτε ένα δοκιμαστικό λογαριασμό

Πολιτική απορρήτου

To maximize our visitors browsing experience TeleTrade uses cookies in our web services. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies. If you disagree, you may change your browser settings at any time. Read more

Συνδεθείτε μαζί μας
Μοιραστείτε το στα
κοινωνικά δίκτυα
Online
σύμβουλος
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Κορυφή σελίδας