Δοκιμαστικός Λογαριασμός

 1. Γιατί χρειάζομαι ένα δοκιμαστικό λογαριασμό;

  O δοκιμαστικός λογαριασμός δεν περιλαμβάνει κανένα ρίσκο και αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να εξασκηθείτε στις συναλλαγές Forex και CFD χωρίς καμία δέσμευση και να βιώσετε πραγματικές συνθήκες αγοράς. Με τη χρήση εικονικών χρημάτων μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, μέχρι να προετοιμαστείτε για τις πραγματικές σας συναλλαγές.

 2. Πώς να ανοίξω ένα δοκιμαστικό λογαριασμό;

  Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα για άνοιγμα δοκιμαστικού λογαριασμού. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε την πλατφόρμα της επιλογής σας - MetaTrader 4 ή MetaTrader 5 – εντελώς δωρεάν και να επιλέξετε την εφαρμογή που προτιμάτε. Είναι μια τυπική διαδικασία που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

 3. Αρχίστε τις συναλλαγές στο δοκιμαστικό σας λογαριασμό.

  Καταχωρήστε το δοκιμαστικό λογαριασμό σας και ξεκινήστε να συναλλάσσεστε! Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας!

 4. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να συναλλάσσεστε με πραγματικά χρήματα;

  Μόλις αισθανθείτε έτοιμοι να ξεκινήσετε, ανοίξτε ένα πραγματικό λογαριασμό με την TeleTrade για να κερδίζετε αληθινά χρήματα!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω
email στο support@teletrade.eu ή τηλεφωνικά στο +357 22 51 44 42.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΔΩΡΕΑΝ)

ΑΝΟΙΓΜΑ DEMO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, θα λάβετε:

 1. Δοκιμαστικό λογαριασμό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις απαραίτητες ικανότητες συναλλαγών και θα σας μάθει πως να συναλλάσσεστε χωρίς να ρισκάρετε τα χρήματά σας.
 2. Είσοδος πελατών, η οποία θα σας δώσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την TeleTrade.