Οδηγίες εγκατάστασης MetaTrader 5 για Windows

Η εικονική περιδιάβαση της TeleTrade θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε με επιτυχία την πλατφόρμα συναλλαγών MetaTrader 5 στον υπολογιστή σας με μερικά απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1

Εικ. 1 Εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης

Για να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα MetaTrader 5, θα πρέπει να εκτελέσετε το αρχείο εγκατάστασης κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο teletradecy5setup.exe.

ΒΗΜΑ 2

Εικ. 2 Πρόγραμμα εγκατάστασης - οθόνη υποδοχής

Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα ανοίξει το MetaTrader 5 TeleTrade EU. Για να συνεχίσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί 'Next'.

ΒΗΜΑ 3

Εικ. 3 Συμφωνητικό Αδείας

Διαβάστε και αποδεχτείτε την άδεια χρήσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ‘Next’.

ΒΗΜΑ 4

Εικ. 4 Επιλογές εγκατάστασης

Επιλέξτε το φάκελο εγκατάστασης και κάντε κλικ στο κουμπί '' Next '' για να συνεχίσετε.

ΒΗΜΑ 5

Εικ. 5 Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, κάντε κλικ στην επιλογή «Finish».

ΒΗΜΑ 6

Εικ. 6 Ξεκινήστε με μη αυτόματο τρόπο το πρόγραμμα

Εάν η επιλογή «Run this program after installing» δεν είναι απενεργοποιημένη, ο MetaTrader 5 θα ξεκινήσει αυτόματα. Σε περίπτωση που η επιλογή αυτή έχει απενεργοποιηθεί πιο πριν, θα πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα μέσω του μενού έναρξης.

ΒΗΜΑ 7

Εικ. 7 Επιλέξτε server

Επιλέξτε τον server «TeleTradeCY-Main Server» και κάντε κλικ στο κουμπί ‘Next’.

ΒΗΜΑ 8

Εικ. 8 Ανοίξτε δοκιμαστικό λογαριασμό

Ανοίξτε το παράθυρο με την επιλογή να δημιουργήσετε ένα νέο δοκιμαστικό λογαριασμό και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ‘Next’.

ΒΗΜΑ 9

Εικ. 9 Προσθέστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συμπληρώστε τις προσωπικές σας πληροφορίες στα άδεια κουτιά, επιλέξτε το ποσό των χρημάτων, το είδος του λογαριασμού και συναινέστε στη λήψη των ενημερωτικών μας δελτίων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή ‘Next’.

ΒΗΜΑ 10

Εικ. 10 Εγγραφή δοκιμαστικού λογαριασμού

Στη συνέχεια, θα λάβετε τον κωδικό εισόδου, τον κωδικό συναλλασσόμενου και τον κωδικό επενδυτή για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Συνιστάται να αποθηκεύσετε τους κωδικούς αυτούς σε ασφαλισμένο μέρος. Κάντε κλικ στο κουμπί «Finish» για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

ΒΗΜΑ 11

Εικ. 11 Ολοκλήρωση της εγγραφής

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης στο Mailbox της πλατφόρμας. Σε αυτό θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον δοκιμαστικό λογαριασμό σας.